Post by snigatinverrai on Mar 6, 2022 13:34:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Повна труба: Гра пригода ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Повна труба: Гра пригода IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше кристалів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Повна труба: Гра пригода 2022 version ▞▞▞
Єдина причина, чому це не п’ять зірок, полягає в тому, що управління може бути трохи ненадійним
Геймплей хороший і графіка. Я плачу за це, тому що він унікальний (мені подобається стиль мистецтва), я оцінюю це 4 зірки, тому що елементи керування та об’єкти миттєво зникають (чи?Я використовую планшет ), Тож мені потрібно закрити та відкрити гру. Я не закінчив його через проблему (я хотів би повернути/відновити мою покупку). Ви можете грати на різних пристроях, але ви починаєте знову. Будь ласка, відновіть мою покупку. Будь-ласка дайте відповідь
Чудовий головоломник
Справді цікаво, поки я не повинен платити за це.
Перший рівень був дуже хорошим і спантеличливим. Я ще не заплатив за повну гру, але поки все добре
Так весело
Круто
Ви не можете просто змусити нас дивитися рекламу, щоб грати всю гру, замість реальних грошей?Мені це подобається, це було так мило та чарівно, але потім мені довелося заплатити за це, щоб продовжувати грати в гру, яку я ненавидів
Я щойно заплатив повну ціну за гру, і вона не працює. Будь ласка, допоможіть. Поки що гра дуже подобається!!!!
Гарна точка & натисніть пригодницька гра. Якщо є етикетка, щоб розповісти, що було зібрано, було б чудово, елементи занадто малі, щоб сказати, коли грають на телефоні. Інакше дуже гарна гра.
Залежний!
Чи є безкоштовна версія?
Це ДЕМО
Чудова графіка, добре продумана, мене розважає
Дивовижний. Години веселощів із гумором. Милий, дивний і художньо дивовижний!
Це виглядало як крута маленька гра, в яку я міг пограти, завантажив її, а тепер вона взагалі не завантажується. Я користуюся хромбуком, і з’явиться невелике спливаюче вікно з написом «Зупинись або зачекай гри». Неможливо грати.
Мені подобається гра, але вона преміум-класу
Чому ви повинні платити за розблокування всієї гри, наприклад, чому ви не можете просто дозволити їй бути повною грою безкоштовно, це відстойно
оновлення краще, але воно коштує 2,99 доларів, щоб грати протягом 6 годин? Хіба це не буде ціною покупки всієї гри?
Чудова гра, я купив повну версію, і вона коштувала кожного пенні,
Купив його за 2,99, а потім мені доведеться заплатити 1 долар за підказку. Ні
Фантастичний
Творче весело, але управління трохи складне.
Full Pipe: Puzzle Adventure Dobrodružné gqnf
Чудові ігри «накажи й клацни» не кращі за цю. Чарівні візуальні ефекти, красива атмосферна музика, достатньо завдання в головоломках. Пограти в нього цілком варто!
Ще не знаю, недостатньо інструкцій
Чудова гра! Мені дуже сподобалося грати. Я оцінив це лише знижено, тому що елементи керування були трохи влучні. Іноді мені доводилося натискати seeeeeeevery раз, перш ніж він зрушиться.
Хочете чогось іншого, тоді перегляньте цю чудову гру з крутим стилем
Така мила маленька гра. Простий і химерний. Я ненавиджу, що це лише коротке випробування. Я зайнявся цим, а потім, бум, це було зроблено.
Навіть підручник був заплутаним.
Full Pipe: Puzzle Adventure הרפתקאות xlse
Full Pipe: Juego de aventuras Aventura qzbr
іноді переклади було важко зрозуміти, але ви отримуєте підказки щогодини, тому завдання не важко зрозуміти. Після перших 2 розділів є платний екран, але загалом є 11 розділів (вибачте, я не можу згадати), але, крім цього, це дійсно весело та захоплююче через звуки та музику, які змінюються залежно від вашого місцезнаходження.
Дуже погано, він продовжує зависати 😜💩
Інтригуюче звикання. Музика та звуки чудові! Там стільки глибини. Кожен поворот насичений дослідженнями персонажів із захоплюючими фоновими історіями. Такий унікальний, але знайомий. Сюрреалістичне мистецтво можна порівняти з анімованими ескізами Дениса Кухні. Настійно рекомендується!
Повна труба: Adve Puzzle... Оцініть цю програму
Монті Пайтон зустрічає Жовтий підводний човен. Чудова анімація та смішна
оригінальний і добре анімований. весело!
У цю гру справді чудово грати.
Дуже крута гра. Мені були потрібні підказки, але просто чекав 45 хвилин, не купуючи пакет підказок. Було сумно, коли це закінчилося. Використовуйте карту, щоб швидко стрибати, так приємно
Грав раніше багато років тому. Все ще подобається і насолоджуюсь головоломками. Графіка та концепція фантастичні.
Last Day on Earth: Survival Акционе lmt
Мені дуже сподобалася гра, але те, що ви отримуєте за ціну, не так вже й чудове. На пару доларів менше було б краще, враховуючи тривалість гри, а потім різкий кінець!
Чудова графіка, але занадто коротка і надто дорога для короткої гри.
Full Pipe: Premium Game Äventyr pup
Full Pipe: Puzzle Adventure 冒險 jhvk
Дуже коротка гра, перш ніж вона просить вас заплатити гроші
Здорово на вихідні, бажаю, щоб було більше рівнів
Поки що це продовжує кидати мене. Я пробував 3 рази, але все одно брикає мене, до речі, я просто хочу спробувати гру. Хіба це заборонено in vivo? Щоб грати в гру, але, будь ласка, виправте це мене постійно брикає