Post by snigatinverrai on Mar 6, 2022 13:25:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing 3D 2022 version ▞▞▞
علی بو ممنون از سازنده اش خیلی خیلی خیلی خوبه نصب کنید
این بهترین بازی تا به حال است اما چند تبلیغ وجود داشت اما خوب است 😎 من عاشقش هستم. به کار خود ادامه دهید
تبلیغ میکنی اشکال ندارد ولی وسط مسابقه چرا اخه فقط فکر جیب خودتون هستید برنامه را پاک میکنم
خوب مشکلی نداره اما فرمان یه جورایی سنجابیه و صدا به اندازه کافی واقعی نیست
خوب است، اما تبلیغات زیادی را می طلبد و پول بازی آنقدر سریع تمام می شود که شما درمانده می شوید
بد نیست
چیزی که در تبلیغات می بینید چیزی نیست که واقعاً بازی است، گرافیک آنقدرها هم خوب نیست اما لذت بخش بود.
PVP، کلاهبرداران زیادی..
این بازی خیلی باحاله اما یک سری مشکلات وجود دارد که گرافیک آن بد است
عالییییییییییییییییییییی بود.😍😍😍😍😍🤩🤩🤩
خیلی بازی خوبیه اما تبلیغات
این بازی بسیار خوب است من پول زیادی در این بازی خواهم داشت که همه این بازی را سریع و سریع دانلود کنند
یه بازی تقلید از روی آسفالت اما ۲۵درصدکیفیت آسفالت نیتر و روهم نداره
مزخرفه 👎👎👎 .
دستکششششش
Corrida de Rua 3D Corrida uus
من از این بازی خوشم او مد چون خودم این بازی رو داشتم دست سازندش درد نکنه ممنون😍😍🥰😉
بازی خیلی عالی هستیش
وقتی دوستان را دعوت می کنم می گوید "بدون اطلاعات". وقتی از من دعوت می کنند همین اتفاق می افتد. 5 ستاره اگر رفع شود!
Corrida de Rua 3D Corrida uus
این بازی واقعا احمقانه است. شما مجبور هستید ساعت ها تبلیغات تماشا کنید و اگر می خواهید به اهداف برسید نمی توانید مگر اینکه هفته ها هر روز تبلیغات تماشا کنید.
عالی دست سازندش درد نکنه🥰😍🤩🤗❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
👍🏻👌🏻
تا حدودی افتضاح.
شاید گوشی من با بازی شما سازگاری نداشته باشد، اما در حالت آموزش در نقطه ای که به شما می گویند به ماشینی که از کنار شما رد شده است، به دام می افتم. من بارها و بارها آن را امتحان کردم و هنوز در آن نقطه گیر می کنم. پس حذف می کنم با این حال به نظر می رسد بازی شما سرگرم کننده است. برای شما آرزوی موفقیت در بازی دارم.
Street Racing 3D Kilpa-ajo sds
من اینو میدم ⭐⭐⭐چون فکر میکنم GTA بهتره ولی گرافیک بازی هنوز عالیه.و گاهی اوقات بازی یخ میزنه و من میبازم😩
کنترلها خوب است...اما کمی گرافیک بیشتر آن را بسیار جذاب میکند. دیدن افزایش ستارهها از 4.1 به 4.4 واقعاً عالی است... و مطمئن هستم که جلوتر هم خواهد رفت.
سفقیسیافلفیفسقفلتفشه
Street Racing 3D 7.2.3 بازی اندروید ماشین سواری مسابقات خیابانی + مود ... این بازی اندروید یک گیم زیبا مسابقه ای و ماشین سواری است که با حجم کم خود، دارای
من عاشق این بازی هستم و همه چیزهایی که دارد. من به آن 1 ستاره می دهم، زیرا تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که تجربه را از بین می برد. اگر 99 درصد تبلیغات کمتر باشد، من به آن امتیاز کامل 5 ستاره می دهم.
دانلود بازی Street Racing 3D هک شده | اپی فا
گرافیک ضعیف است، وقتی یک ماشین سریع می گیرید خیلی آسان است.
بليز
خوب بازی نسبتاً مناسبی دارد، میتواند با چالشهای مسابقه جالبتر، تنظیمات کنترلی اضافی، و ارتقاء با آخرین موسیقی انجام دهد.
تجربه خوبی از بازی کردن تبلیغات تا حدودی آزاردهنده است، اما گرافیک و بازی نیز برای انجام عالی و خوب بازی کردن ⏯️
عمومی، به همراه انگلیسی زیر همتراز. اگر میخواهید یک بازی انگلیسیزبان توسعه دهید، حداقل آن را بسازید تا مانند یک بازی فیلیپینی بد ترجمه نشده به نظر نرسد.
Hello Neighbor Приключения hsvo
نمی توان با دوستان بازی کرد. این ویژگی را به زودی اضافه کنید
تصاویر جعلی کامل، بازی به نظر می رسد زباله است. بازی کپی شده، نیاز به سرعت بدون محدودیت، آسفالت 8، csr و کاملا شکست خورده است. سازنده هیچ تخیلی برای بازی خود ندارد، این می تواند یک بازی وانگان بسیار خوب مانند 'wangan mudnight' باشد اما آنها نمی خواهند تلاش کنند. بازی به زبان انگلیسی شکسته است.
Street Racing 3D Corse gzhp
بد نیس ولی تو کنترل ماشین باید بهتر بشه
Street Racing 3D | مورچه
این بازی واقعا فوق العاده است در اینجا، من بیشتر از سرعت بالای آنها خوشم می آید و پس زمینه آنجا بسیار عالی است. هنگام مسابقه دادن، موسیقی پسزمینه آنها نیز مناسب است. کیفیت بازی عالیه گرافیک آنها خوب است اما در سیستم کنترل کمی با مشکل روبرو هستم. به هر حال من آن را دوست دارم، بنابراین شما باید آن را امتحان کنید.
Street Racing 3D Corse gzhp
عالی خیلی خیلی خیلی